xox
 
 
  Home     Produk     Pendapatan     Penjimatan     Testimoni     Syarikat     Daftar PERCUMA     Hubungi Kami     Soal/Jawab     Berita  
  Laman web ini dibawakan oleh : iskandar shah bin abu (sofis) Email : iskandarshahabu1@gmail.com Telefon : 0103323362   
 

Memperkenalkan...

PREPAID PATUH SHARIAH PERTAMA DI MALAYSIA

 ONEXOX PATUH SHARIAH

 
 
 
Di sini saya ingin memperkenalkan kepada anda PREPAID ONEXOX
 
 
"Secara ringkasnya, ONE XOX Sdn Bhd adalah sebuah syarikat milik 100% bumiputera yang menawarkan pelan perkhidmatan telekomunikasi sama seperti Maxis, Celcom, Digi, Tunetalk, Happy & lain-lain"

ONE XOX Sdn Bhd : Anak syarikat XOX Com Berhad (Public Listed Company)
Penyedia rangkaian: XOX
Produk (pelan dan perkhidmatan) : ONEXOX

ONEXOX satu-satunya telco yang telus & tiada caj-caj tersembunyi.
 
ONEXOX menawarkan pelan yang fleksibel bagi memenuhi keperluan telekomunikasi harian anda. Selain kadar biasa yang kompetitif, ONEXOX juga menawarkan lebih penjimatan keatas kadar rendah apabila baki kredit di dalam Akaun Dedikasi digunakan.
Beberapa denominasi tambah nilai yang dibuat akan dipecahkan ke Akaun Dedikasi dan Akaun Utama bagi memberi ruang penjimatan kepada anda.
 
Majlis Pelancaran Kad Debit-i Bank Islam Visa ONEXOX
 
 
 kad debit onexox
 
APAKAH KELEBIHAN SIMKAD ONEXOX INI SEHINGGA PENGGUNA SUDAH MENGHAMPIRI 1JUTA PENGGUNA ???
 
 

# Tiada Caj Tersembunyi
# Tiada caj bayaran SMS ke Server 22111
# Tiada SMS Premium (risiko hilang kredit kerana terima SMS)
# Tiada Data Pay Per Use (tiada risiko kehilangan kredit)
# Tidak dikenakan caj seminit jika call bawah 10saat
# Tidak dikenakan caj seminit jika call bawah 30saat
# Tidak dikenakan caj 2 minit jika call bawah 1minit 30saat
# Langganan data internet Tidak Auto-Recurring
# Speed internet tiada "Throttle Speed" - Tiada istilah Peak Hour atau Off Peak.

 

 
 internet onexox
KELEBIHAN SIMKAD ONEXOX

 

1. Internet 4G dan BOLEH SIMPAN
2. Panggilan serendah 6 sen (family & friends)
3. Panggilan serendah 9 sen (lain2 talian)
4. Sms percuma 1800
5. Ganjaran topup percuma & tunai - user get user
6. Pelan internet yg berpatutan dan liputan meluas
(tiada terma pay per use ).
7. Famili & rakan ke 10 nombor favourite ( Semua Talian!!! )
8. Pindahan kredit
9. Points uk redeem data, airtime dll
Topup dimana2 7-e, stesen minyak, e-pay, selfcare xox
10. Pasang xox voopee di telefon anda dan nikmati 10 sen seminit call ke semua talian. Luar negara 20 sen sahaja.
11. Tempoh sah kredit 28 bulan untuk tukar talian lama anda ke talian onexox.
12. Tempoh sah kredit pangggilan lebih lama dengan onexox. 
13. Boleh beli minit panggilan yang lebih murah  
14. Byk Lagi Kelebihan Onexox
15. Boleh semak pengunaan bulanan melalui website http://selfcare.xox.com.my (free)
16. Boleh topup online di http://selfcare.xox.com.my
17. Promosi RM30 untuk 3 GB data. 
18. Prepaid ni x makan kredit kalau buka data internet ( kalau lupa nak langgan internet )
19. Setiap pengguna prepaid ini di sediakan satu website http://onesys.onexox.my/ untuk melihat jumlah insentif daripada syarikat.
 


 KALAU RASA TAK NAK TOPUP SETIAP MINGGU UNTUK KEKAL AKTIF, SAYA SYORKAN GUNA ONEXOX. SEBAB HANYA SIMKAD ONEXOX YANG BAGI PERCUMA !!! TEMPOH HAYAT 2 TAHUN 4 BULAN JIKA KEKALKAN NUMBER ASAL KEPADA ONEXOX 

Syorkan Keluarga, rakan2 menggunakan talian murah dan jimat ONEXOX. Pasti berbaloi, xpening pasal simkad makan kredit, Validiti pun dapat sehingga 2 tahun 4 bulan, bagi yang nak kekalkan number kesayangan anda.

 Internet berkelajuan Tinggi

 tempoh sah lama

 

Kekalkan number kesayangan anda dan dapat validiti 2 tahun 4 bulan

Panggilan serendah 5 sen kesemua rangkaian

 SMS Percuma 1800 SMS

 FNF ONEXOX

 Boleh buat friend and family ke semua rangkaian

 

TEMPOH SAH 28 BULAN 

Kebanyakan telco mengamalkan pay per use menyebabkan kredit selalu kena telan. Di ONEXOX TIADA PAY PER USE.

 

“SEDAR-sedar kredit kena telan padahal tak banyak panggilan atau mesej dibuat.

 

“Hmmm...kuota internet kena ditambah lagi."

 

Ini antara rungutan pengguna berikutan berlaku ‘harga tersembunyi’ syarikat telekomunikasi (telco) di negara ini yang boleh dikatakan berada di tahap melampau dan amat misteri.

 

Ini belum lagi mengenai mutu perkhidmatan yang tidak konsisten. Walaupun pengguna tidak berjaya menghubungi seseorang dan talian terputus, namun caj tetap dimasukkan dalam bil!

 

Masalah membabitkan caj telco ini sebenarnya sudah lama membelenggu fikiran rakyat Malaysia dan ia sukar dipantau oleh pengguna sendiri.

 

Sampai bila rakyat Malaysia akan menghadapi permasalahan ini?

 

 kredit kena telan

 

ONEXOX tidak mengenakan pay per use. Dan katakan tidak pada pay per use.

 

 

 

 

One XOX Sdn Bhd menawarkan insentif lumayan yang berterusan kepada pengedar yang membuat pengaktifan SIM kad ONEXOX. Dengan kos perniagaan mampu milik yang sangat minima, pengedar akan mendapat akses penuh. untung runcit keatas jualan SIM Pack, 5% untung runcit daripada jualan tambah nilai dan 10% insentif tambah nilai daripada jumlah tambah nilai yang setiap kali dibuat oleh pelanggan ONEXOX yang telah didaftarkannya; walau dimana sahaja tambah nilai dibuat berdasarkan kepada pusat-pusat jualan tambah nilai yang diiktiraf oleh One XOX Sdn Bhd.

 

Insentif tambahan yang lebih lumayan menanti apabila seseorang pengedar berjaya ke peringkat pengedaran yang lebih tinggi.

 

Ya, saya berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut!
Lengkapkan butiran anda. Kami akan hubungi anda untuk memberikan maklumat lanjut tentang peluang perniagaan ONEXOX.

Siapa yang layak sertai program ini. Mengapa Anda Perlu Sertai Kami Sekarang!!

Anda sudah bekerja atau tidak lagi bekerja.
Anda mencari kerja sambilan atau part-time sambil kekal kerja sedia ada.
Anda mencari kerja kosong.

Anda mencari kerja sambilan di rumah atau dari rumah.

Anda mencari kerja online atau boleh buat secara offline.

Anda ingin bisnes sambilan sebagai tambahan bisnes sedia ada.
Anda sudah guna handphone dan sudah ada nombor telefon tapi asyik bayar bil atau topup prepaid.
Anda pengguna prepaid atau postpaid dan mahu pendapatan dari nya.
Menyediakan satu platform networking kepada semua member vip menjana pendapatan berterusan.
Boleh menjana  pendapatan TUNAI 
Mempunyai misi yang panjang terhadap semua pelanggan "KEPUASAN ANDA ADALAH MATLAMAT KAMI"
Mempunyai visi "ingin melahirkan ramai usahawan bersama kami"dan menjadikan program yang terbaik dari Malaysia.

 

Klik daftar percuma kami akan menerangkan plan pemasaran secara terperinci.

 


Sertai 1XOX.BIZ dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
 
Jumlah Ahli : 469
Ahli VIP : 191
Pelawat Online : 3
Jumlah Lawatan : 482961
Username :
Password :
Lupa password
Tel/SMS Admin :
0106464030
email : admin@1xox.biz

sofis :: Fri,20,Jan,2017

therich85 :: Fri,20,Jan,2017

simkadpanjangumur :: Thu,19,Jan,2017

Barnypok :: Tue,03,Jan,2017

azamhalim :: Thu,29,Dec,2016

loyy77 :: Sun,18,Dec,2016

ahlixox :: Sun,11,Dec,2016

n00rshfri :: Thu,08,Dec,2016

ayahsue5446 :: Mon,21,Nov,2016

Alinapi :: Sat,19,Nov,2016

warisulhasan :: Fri,18,Nov,2016

alilangka :: Mon,14,Nov,2016

azuanwan :: Mon,07,Nov,2016

0108424862 :: Mon,07,Nov,2016

herald :: Sat,15,Oct,2016

arepeace :: Wed,05,Oct,2016

upload :: Fri,16,Sep,2016

noreen89 :: Sun,11,Sep,2016

buZzshop :: Thu,08,Sep,2016

nur237 :: Sat,03,Sep,2016
:: Sat,19,Sep,2015 ::
Pakej pengedar RM90 akan dilancarkan -

Pakej terbaru pengedar RM90 akan dilancarkan pada 21/9/15. Nantikan gegaranya. Daftar segera!!!  

:: Sun,09,Nov,2014 ::
Percuma 28 bulan untuk number baru !!! -

Ada berita baik untuk pengguna prepaid onexox, kita dapat validiti 28 bulan ( 2 tahun 4 bulan ) juga sama macam mnp ke onexox. Syarat topop rm50 bermula bulan ini..jom topup

:: Sun,24,Aug,2014 ::
Cabutan Bertuah 1XOX.BIZ -

Buat pertama kali, admin akan buat satu cabutan bertuah untuk pengguna onexox prepaid (sudah VIP). 
Sekiranya jumlah ahli VIP mencecah 200 pengguna, admin akan buat cabutan bertuah.

Hadiah Pertama topup RM50. 
Hadiah Kedua topup RM 30
Hadiah Ketiga topup RM 20
Hadiah Keempat reload RM10
Hadiah Kelima reload RM5

Harap dapat memberi semangat ahli2 1xox.biz untuk mempromosikan lagi website 1xox.biz. kepada yang belum membeli onexox prepaid melalui website 1xox.biz diharap dapat membeli dgn secepat mungkin.

Syarat topup RM30.

Terima Kasih
Ikhlas Dari Admin

:: Wed,23,Jul,2014 ::
SIMKAD PERCUMA DARI 1XOX.BIZ -

Sempena bulan yang mulia ini, admin akan beri Simkad Percuma @ FREE, simkad MNP untuk kekalkan number kesayangan anda. anda hanya perlu membayar RM10 untuk duit topup dan penghantaran. TOPUP akan dimasukkan ke number anda setelah berjaya diaktifkan...SMS / Whatapps Admin +60106464030

SMS : NAK SIMKAD FREE dan hantar ke 010-6464030

free

:: Thu,29,May,2014 ::
Berita baik untuk UGU -

Berita baik untuk user get user, setiap insentif melebihi RM50 akan dibayar dalam bentuk bank transfer ( duit tu ! ) sebelum ini insentif UGU dalam bentuk kredit panggilan atau topup sahaja. Jadi kepada yang tiada modal untuk jadi dealer boleh lah promosi prepaid onexox ini. Terima Kasih ONEXOX

penghantaran SIM TuneTalk ToneExcel secara pos menggunakan perkhidmatan Pos Ekspres
Masukkan Tracking No. (Contoh:LE147675357MY)



ATAU
Hubungi Pos Malaysia di talian 1300300300 dan berikan TRACKING NO kepada mereka (Contoh:LExxxxxxxxMY)
 
 
 

PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.

1xox.biz © 2014